4 SEPT 2010  Paardenmarkt  Valkenburg (ZH) Vorige optreden Er is geen nieuwer optreden

Opnieuw was het in 2010 Castellumpop die ons benaderde voor een optreden. Deze keer ging het om De Terp, waarmee werd samengewerkt in het kader van de Valkenburgse paardenmarkt. Daar vond de jaarlijkse kinderplaybackshow plaats, en na afloop daarvan konden de Bootlegs aantreden voor een optreden van twee sets. Voor het eerst in de nieuwe bezetting werden de volgende nummers gespeeld:

In My Blood - Starsailor
Good to Know You - GEM
Take me out - Franz Ferdinand
Shut Your Eyes - Snow Patrol
New York, New York - Ryan Adams
You Still Think - The Prodigal Sons
Simple Creed - Live
Heartbreak Warfare - John Mayer
I'll Be Waiting - Lenny Kravitz
Sent By Angels - Arcangels
Hard to Handle - The Black Crowes
All the Small Things - Blink 182

Wheels - Foo Fighters
Remedy - The Black Crowes
Dakota - Stereophonics
One - U2
Sweet Home Alabama - Lynyrd Skynyrd
I Don't Wanna Be - Gavin DeGraw
Chasing Cars - Snow Patrol
Creep - Radiohead
Boulevard of Broken Dreams - Green Day
Hippies - Burma Shave
Hush - Kula Shaker
Alles is liefde - Blöf

Live op het Terp-podium

Opnieuw was het meer dan een jaar geleden dat de mannen op het podium stonden, en na een vroege soundcheck op het Terp-podium werd het eerst tijd om eens gezellig met de band te gaan eten. Na deze maaltijd toog de band weer naar Valkenburg, waar na de prijsuitreiking van de playbackshow tegen half elf de eerste set kon beginnen. Helaas was de zaal niet meer zo vol als voorheen, maar de mensen die bleven zorgden toch voor een prima sfeer, en de band kwam ook nog een aantal oud-leden tegen in het publiek. Het geluid was prima, en met name Mark was blij dat hij weer eens op zijn eigen drums kon spelen. Veel eerdere keren was het zo uitgekomen dat er

al een drumstel stond van de organisatie of van een andere band, wat toch altijd net even anders speelt dan je eigen spullen. En hoewel er bij iedereen wel wat dingetjes 'fout' gingen liep het optreden verder best lekker, en rond half een was het alweer voorbij, en kunnen de mannen zich weer gaan richten op het fine-tunen van het repertoire, en weer nieuwe optredens!

BOEKINGEN: