30 APRIL 2008  Castellumpop  Valkenburg (ZH) Vorige optreden Volgende optreden

Ruim twee weken na het vorige optreden was het alweer zover; de opnieuw actieve Stichting Castellumpop vroeg de Bootlegs om op het koninginnedagfestival te komen spelen. Natuurlijk deden we dat graag, en deze keer voor ongeveer anderhalf uur. De volgende nummers werden in die tijd gespeeld:

Remedy - The Black Crowes
Hump de Bump - RH Chilli Peppers
Good to Know You - GEM
Alive - Pearl Jam
New York, New York - Ryan Adams
It's Only Natural - Crowded House
Chasing Cars - Snow Patrol
You Still Think - Prodigal Sons
Desecration Smile - RH Chili Peppers
Wise Men - James Blunt
I'll Be Waiting - Lenny Kravitz
The Hardest Part - Coldplay
Shut Your Eyes - Snow Patrol
In My Blood - Starsailor
I Don't Wanna Be - Gavin DeGraw
Laat het vanavond gebeuren - De Dijk
Mr. Brightside - The Killers
Hippies - Burma Shave
Alles is liefde - Blöf
Ruby - Kaiser Chiefs
All the Small Things - Blink 182
Live bij Castellumpop

Na een vol jaar zonder activiteiten, werd in 2008 Stichting Castellumpop weer nieuw leven ingeblazen, en begon in de voorbereiding van koninginnedag bands te zoeken om het festival weer van de grond te krijgen. Ook oudgedienden Bootlegs werden uiteraard benaderd, en die deden dat natuurlijk graag. Omdat de stichting weer moest opstarten

werden ook sponsors gezocht, en Ambachtelijk Timmerbe-drijf J. Ketsch werd bereid gevonden het optreden van de Bootlegs te sponsoren. De middag begon met de Easy Listening Band, waarna Room 24 het stokje overnam en de zaal behoorlijk vol begon te stromen. Om ongeveer acht uur begonnen de Bootlegs aan de 1,5 uur durende set, en met een redelijk podiumgeluid werd het repertoire gebracht. Alles ging lekker, met hier en daar een foutje, maar al met al was het weer een fijn optreden! Blijft toch leuk.. Na Bootlegs maakten Replica het feestje af, en was er weer een geslaagde editie van Castellumpop achter de rug.

BOEKINGEN: